Native Language @ ISB

Our new Danish teacher

August 17, 2016 · No Comments

catrine

Jeg hedder Catrine. Jeg er uddannet dansklærer i 2013 og har siden da først undervist sårbare unge og derefter rejst rundt i verden med min rygsæk. Nu er jeg flyttet til Bangkok for at undervise i dansk. Jeg bevæger mig rundt på forskellige skoler, og i øjeblikket underviser jeg på ISB, Patana, ELC og NIST.
_______________
My name is Catrine. In 2013 I graduated as a Danish teacher and since then I have taught vulnerable children and traveled the world with my backpack. I’ve now moved to Bangkok to teach Danish. I go around to different schools and at the moment I teach at ISB, Patana, ELC and NIST.

Categories: Native Language Teachers0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below..

Leave a Comment